رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است دستور بازداشت راننده اتوبوس کرمان صادر شد/ مدیر مدرسه تحت تعقیب قضایی قرار گرفت دهقان، وزیر اسبق دفاع: عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده/ ابعاد تازه از انفجار پیجر‌ها در لبنان فیلم/ توضیحات معاون هلال احمر کرمان درخصوص جزئیات حادثه مرگبار واژگونى اتوبوس دانش آموزان اولین تصاویر از محل واژگون شدن اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی + عکس روسیه: ایران آماده مقابله با هر حمله‌ای است | کشور‌های غربی این هشدار را جدی بگیرند واژگونى اتوبوس حامل دانش آموز در کرمان با ۶ کشته وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است سخنگوی قوه قضائیه: نتیجه نهایی پرونده ترور ۲ قاضی به زودی مشخص می‌شود رئال مهمترین جلسه فوتبال اسپانیا را تحریم کرد دانشمندان: خلق و خوی انسان صبح‌ها بهتر از دیگر اوقات روز است تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ حذف عزیزی خادم و کفاشیان از انتخابات قطعی شد / تاج، بهاروند و عابدینی، ۳ نامزد نهایی ریاست فدراسیون فوتبال ضرب و شتم فجیع کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج / توضیحات بهزیستی

مشکلات دهان و دندان را با این گیاه حل کنید

جویدن دانه هل می‌تواند سطح pH دهان را تغییر دهد و به بدن کمک کند بزاق بیشتری تولید کند. این به مرطوب نگه داشتن دهان شما کمک می‌کند و از شما در برابر مشکلات سلامت دندان محافظت می‌کند. حداقل، هل میتواند به عنوان یک خوشبو کننده نفس موثر عمل کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هل به عنوان افزودنی جذاب به چندین غذا و نوشیدنی، مکمل غذا‌های شیرین و خوش طعم است. اگرچه به اندازه دارچین یا زنجبیل محبوب نیست.

هل بومی هندوستان بوده و مدتهاست که در سرتاسر جهان به دنبال آن بوده است. در مصر باستان، دانه‌های آن به‌عنوان شکل اولیه خمیردندان و دهان‌شویه استفاده می‌شد. همچنین راه خود را به تمدن‌های بزرگ یونان و روم باستان باز کرد، جایی که عمدتاً به عنوان عطر استفاده می‌شد.
هل فرصتی عالی برای اضافه کردن طعم به غذا‌ها و نوشیدنی‌ها و در عین حال محدود کردن کالری و چربی ارائه می‌دهد.

هل میتواند یک منبع عالی برای:

ویتامین سی
ریبوفلاوین
نیاسین
منیزیم
پتاسیم

یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده حاوی:

۶ کالری
کمتر از ۱ گرم پروتئین
کمتر از ۱ گرم چربی
۱ گرم کربوهیدرات
۱ گرم فیبر

فواید بالقوه هل برای سلامتی

هل یک روش کم کالری برای طعم دادن به انواع غذا‌ها فراهم می‌کند. این می‌تواند سبزیجات را خوشمزه‌تر کند، که ممکن است این احتمال را افزایش دهد که از مزایای سلامتی آن‌ها بهره‌مند شوید.

هل همچنین می‌تواند:

احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهید. هل می‌تواند التهاب را کاهش دهد و از سلول‌های شما در برابر چیزی به نام استرس اکسیداتیو محافظت کند، عدم تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی اکسیدان‌ها که می‌تواند منجر به تعدادی از مشکلات پزشکی شود.‌
می‌تواند به بدن شما کمک کند تا انسولین را بهتر مدیریت کند.
تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده منظم از پودر هل می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. این می‌تواند مواردی مانند حملات قلبی و سکته را کمتر احتمال دهد.
وقتی مقادیری هل در غذا دارید، هیچ خطر مستندی وجود ندارد. افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا نباید هل را جز برای طعم دادن به غذا مصرف کنند.
برای تعیین تأثیر مقادیر زیاد هل بر زنان باردار یا شیرده به تحقیقات بیشتری نیاز داریم.
اگر قصد دارید هل را به عنوان مکمل مصرف کنید، با پزشک خود صحبت کنید. / صد آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار